PALVELUT

Hieman tietoja minusta:

Olen opiskelijana Kuopiossa. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa sosiaalipedagogiikkaa. Opiskelun ohessa tarjoan apua arjen askareisiin. Yritykseni tarjoaa pääasiassa lastenhoitoapua, mutta kuten listalta näkee, voin auttaa myös muissa hommissa.

Olen työskennellyt vuosien ajan lasten kanssa. Toimin tällä hetkellä myös kerhonohjaajana Siilinjärven 4H:lla. Olen käynyt monia kursseja lasten kanssa toimimiseen, kuten Mahis-koulutuksen, joka opastaa toimimiseen vaikeassa elämäntilanteessa olevien lasten ja nuorten kanssa sekä Adoptioperheet ry:n leirikummikoulutuksen. Minulta löytyy ajantasainen EA1.

Olen ollut lähes koko nuoren elämäni koirien kanssa tekemisissä. Olen harrastanut agilitya koirien kanssa. Lemmikit ovat lähellä sydäntä, ja pidän niiden kanssa toimimisesta. 

Olen pienestä pitäen ollut tekemisissä paljon myös iäkkäämpien ihmisten kanssa. Sitä monesti huomaa, kuinka tärkeää ikäihmisille voi olla pienikin apu. Siksi haluan tarjota auttavaa kättäni myös ikäihmisille. Voin auttaa niin pienissä kuin isommissakin kodin askareissa.  

Lisäpalveluna tarjoan myös kasettien editoimista digitaaliseen muotoon. Se tarkoittaa käytännössä vanhojen kasettien muuttamista sellaiseen muotoon, että ne säilyvät tallessa jatkossakin ja niitä on helppo katsella miltä tahansa laitteelta, kuten televisiosta, tietokoneelta, tabletilta ym.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?