PALVELUT

Muita palveluita

Lemmikinhoitoa

Lemmikinhoitoa tarjolla alueella Tahko-Nilsiä-Siilinjärvi-Kuopio

Apua ikäihmisille

Tarjolla monenlaista apua ikäihmisille, kuten kodinhoitoa, pihanhoitoa, keskusteluseuraa ym. Palvelu tarjolla alueella Nilsiä-Siilinjärvi-Kuopio

Lastenhoitoa

Lastenhoitoa tarjolla silloin, kun sinulla on sille tarvetta. Luotettavaa lastenhoitoa usean vuoden kokemuksella. Lastenhoitoa tarjolla alueella Tahko-Nilsiä-Siilinjärvi-Kuopio

Hieman tietoja minusta:

Olen opiskelijana Kuopiossa. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa yhteiskuntatieteitä. Olen tällä hetkellä yhteiskuntatieteiden kandidaatti. Opiskelun ohessa tarjoan apua arjen askareisiin. Yritykseni tarjoaa pääasiassa tietoteknistä neuvontaa, mutta voin auttaa myös muissa hommissa.

Olen työskennellyt vuosien ajan tietotekniikan parissa. Kokemukseni olen saanut käytännön hommissa. Palveluiden hinnat ovat sen mukaiset eli edulliset. Toimin tällä hetkellä myös muissa hommissa lasten ja nuorten parissa. 

Olen pienestä pitäen ollut tekemisissä paljon myös iäkkäämpien ihmisten kanssa. Sitä monesti huomaa, kuinka tärkeää ikäihmisille voi olla pienikin apu. Siksi haluan tarjota auttavaa kättäni myös ikäihmisille. Voin auttaa niin pienissä kuin isommissakin kodin askareissa.  

Lisäpalveluna tarjoan myös kasettien editoimista digitaaliseen muotoon. Se tarkoittaa käytännössä vanhojen kasettien muuttamista sellaiseen muotoon, että ne säilyvät tallessa jatkossakin ja niitä on helppo katsella miltä tahansa laitteelta, kuten televisiosta, tietokoneelta, tabletilta ym.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?